Klocki do 335i e 92
Klocki do 335i e 92
Sorry za czesciowe ot bo nie chodzi wprawdzie o M,ale pomyslałem że gdzie jak nie tutaj uzyskam taka informacje.Mianowicie chodzi o to gdzie najtaniej w warszawie lub okolicach moge dostać klocki do 335i i ewentualnie inne czesci eksloatacyjne.mam na mysli oryginaly ale moze warto zastanowic sie nad klockami innego producenta które beda tańsze a wcale nie gorsze. Dotąd zaopatrywałem sie na narbutta ale ponoc najtaniej tam nie jest choć taniej niz w bmw,Z góry dziękuje Jacek
JK
- BavarianWorks
Re: Klocki do 335i e 92
Zapraszamy do kontaktu PW.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja bym rozważył zamienniki bo możesz kupić to samo co w aso w innym pudełku dużo taniej.
W razie czego zapraszam.
W razie czego zapraszam.
oki w takim razie wyslij mi ceny tyłu i przodu jakichs dobrych zamienników to bym jakos w przyszłym tygodniu nabył. jackpress@vp.pl--==maly==---- pisze:Ja bym rozważył zamienniki bo możesz kupić to samo co w aso w innym pudełku dużo taniej.
W razie czego zapraszam.
JK
Wygląda na to, że do 335i Jurid szedł na pierwszy montaż??? Myślałem, że Textar, chyba że w jednym czasie produkował je i Textar i Jurid. Tak czy inaczej pomyśl nad ceramicznymi Ate-mam je u siebie i polecam. Poza tym, że dobrze hamują, są bezgłośne, powoli się zużywają, jak i tarcze to mają dość istotną ( przynajmniej dla mnie) zaletę-nie brudzą felg.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Dokładnie ceramiczne ATE są rewelacyjne a na pewno nie droższe od tych z ASO dwie osoby z forum kupiły ode mnie takie klocki ja mam z tyłu i na przód również takie założę tanie nie są ale za czyste felgi jestem w stanie dopłacić.
Jutro wyślę ceny lepszych zamienników na maila.
Jutro wyślę ceny lepszych zamienników na maila.
Podepnę się pod zapytanie. Proszę o podanie ceny ceramicznych klocków na przód do e92 335i ( 2007 rok) na maila cinciuk@o2.pl
Z góry dzięki
Z góry dzięki